Home / organisatie stone rock trekt stekker uit festival

organisatie stone rock trekt stekker uit festival

‘Zoals jullie gewend zijn zeggen we bij Stone Rock waar het op staat. Daarom ‘straight to the point’: Stone Rock 2018 gaat niet door. Die woorden galmen misschien wel even na…Bij ons in ieder geval wel’, aldus de organisatie op haar Facebookpagina. 

‘Afgelopen jaren hebben we erg veel geluk gehad met het binnenhalen van grote sponsoren en flinke bedragen vanuit verschillende subsidiepotjes. Na jarenlange samenwerkingen, hebben we als festival een goede band en mooie samenwerkingen met veel verschillende partijen opgebouwd. Helaas is onlangs gebleken dat een aantal van de financiële samenwerkingen niet voortgezet worden in 2018. Dit kwam voor ons totaal onverwacht.’

Achter de schermen gaat er gewerkt worden aan een nieuw concept. De organisatie wil in de toekomst nog steeds ‘hard kunnen rocken, feesten en drinken’ onder de Zwevende Kei in Dalfsen. 

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.