Home / oprichting vereniging cpo wonen lemele is een feit

oprichting vereniging cpo wonen lemele is een feit

In Lemele is een grote animo voor huur- en koopwoningen om zowel jong als oud in het dorp te behouden. In het buurtdorp Luttenberg is een geslaagd CPO-project gerealiseerd wat als voorbeeld dient voor Lemele. Medio 2017 is op verzoek van Plaatselijk Belang, nadien onder professionele leiding van de heer Theo Solen, ook in Lemele een startbijeenkomst belegd om belangstelling te wekken. Hieruit is de Vereniging ‘CPO Wonen Lemele’ opgericht.

De leden nemen zelf gezamenlijk de beslissingen in het hele ontwikkel- en bouwtraject. Zo wordt er gezocht naar bouwkavels in het dorp, wordt er een architect en aannemer gekozen en wordt samengewerkt met diverse betrokken partijen. Het doel is om binnen ieders budget goede woningen te creëren, die aan alle individuele wensen voldoen.

Voor informatie kan een ieder contact opnemen met voorzitter Joost Ellenbroek via E.Joost232@hotmail.com

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.