Home / muziekgroep k3 naar familiefestival wortelpop in beerze

muziekgroep k3 naar familiefestival wortelpop in beerze

Daarnaast zijn er talloze familieactiviteiten en is er een gevarieerd aanbod van Foodtrucks. Net als vorige jaar zal ook dit jaar de kinderboerderij niet ontbreken. 

De organisatie van het festival zal in de aanloop naar het festival meer artiesten en optredens bekendmaken. Onlangs werd Samantha Steenwijk, bekend van The Voice of Holland, al gepresenteerd. Gisteren is bekend gemaakt dat ook K3 zal optreden tijdens de derde editie van het succesvolle familiefestival Wortelpop. De gehele line-up is nog niet bekend, deze zal worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van Wortelpop.

Oorsprong Wortelpop
Wortelpop is een familiefestival dat volledig in het teken staat van muziek, entertainment, vermaak en gezelligheid. In 2010 is Beerze Bulten begonnen met een jaarlijks terugkerend benefietconcert bij Vakantiepark Beerze Bulten. Door de capaciteit en toenemende populariteit van het benefietconcert is in 2016 besloten een familiefestival te organiseren op het recreatieterrein van Beerze Bulten. Door de ruimte op dit terrein zijn er meer mogelijkheden voor een breder en gevarieerder aanbod van eten & drinken, muziek en entertainment. De organisatie van het festival is in handen van kinderboekenschrijver/theatermaker Mark Haayema en een team van Vakantiepark Beerze Bulten.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website www.wortelpop.nl en kosten € 9,50 per persoon.

 

Lees ook

Gratis online workshop Energieneutraal Verbouwen

Wonen in een geïsoleerd en energiezuinig huis? REGIO – Weten hoe u uw woning kunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.