Home / mestkorrelactie voor werkvakantie albanie

mestkorrelactie voor werkvakantie albanie

De opbrengst van deze actie is voor de werkvakantie naar Albanië die in augustus zal worden gehouden. De werkgroep die dit vanuit de PKN kerken in Ommen organiseert, zal dan met een groep vrijwilligers een kerkzaaltje realiseren in een dorpje Maliq nabij Korcë in Albanië. De gemeenschap groeit en er is een grotere ruimte nodig om samen te komen.

Een derde deel van de opbrengst gaat naar de stichting Antwoord, zij stellen de mest beschikbaar, een derde deel gaat naar het project en een derde deel is voor de reiskosten van de deelnemers. Voor meer informatie mail: werkvakantiealbanie@hotmail.com. Wilt u geen mest, maar wel bijdragen dan kan dat door middel van een gift op NL98FVLB 0699 7422 85 t.n.v. Hervormde gemeente Ommen onder vermelding van ‘werkvakantie Albanië 2018’.

Lees ook

Bos Bedden in Nieuwleusen opent pop-up Outlet Store

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Na enige voorbereiding was het dan zover. Bos Bedden heeft op zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.