maaksters koloniekleding ommerschans in de bloemetjes gezet

  Voorafgaand aan het maken van de kleding is onderzoek gedaan naar het model kleding, de kleuren en de destijds gebruikte stoffen. Ruim twintig mannen en vrouwen hebben meegeholpen de kleding zo waarheidsgetrouw mogelijk in elkaar te zetten. D

  e kleding zal gebruikt worden bij promotionele activiteiten van de stichting Ommerschans. Zo zullen de gidsen die maandelijks een excursie leiden op de Ommerschans in koloniekleding dragen en zal de werkgroep met de kleding aan op Koningsdag meelopen in de optocht.

  Voor het jaarprogramma zie www.ommerschans.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.