Home / maak kennis met tennis in welsum

maak kennis met tennis in welsum

We hebben hier een prachtige accommodatie met drie kunstgrasbanen en de sfeer is heel goed’, vertelt Anja Fikse, al zo’n dertig jaar lid van de tennisvereniging in het mooie dorpje. Anja neemt aspirant-leden de komende maand bij de hand. ‘Er ligt best een drempel om je te melden bij een tennisvereniging. Vaak komen mensen met z’n tweeën of met een groepje, wat heel leuk is, maar je kunt ook alleen komen.’ Anja wil met name de jeugd activeren, maar ook ouderen zijn welkom en mensen die het tennissen weer willen oppakken.

Kennismakingsmiddagen
Op de komende drie donderdagen, op 29 maart, 5 en 12 april, wordt een kennismakingsmiddag georganiseerd. Voor senioren om 14 uur, voor de jeugd tot twaalf jaar van 16 tot 18 uur, en vanaf 18 uur voor dertien jaar en ouder, ook volwassenen. ‘Wij zorgen voor de rackets en ballen. Zelf kan ik ook wat eerste basistraining geven, maar voor de echte lessen hebben we onze trainer Joost Galenkamp. Als er genoeg nieuwe jeugdleden zijn, gaan we kijken hoe we de lessen voor een aantrekkelijk bedrag kunnen organiseren. Het jeugdlidmaatschap valt mee, dat kost 57 euro per jaar en dan kun je het hele jaar door tennissen. En als je een paar jaar tennist, verleer je het nooit meer. Er zijn ook mogelijkheden voor een zomer- of winterlidmaatschap.’

Plezier voor jong en oud
Sporten is natuurlijk gezond, maar wat is er zo leuk aan tennis? ‘Iedereen kan het doen, op eigen niveau. Jong en oud kan met elkaar tennissen, zo lang je maar een beetje elkaars niveau hebt. Het is gewoon heel gezellig, en dat is natuurlijk ook erg belangrijk’, aldus Anja.

Contact
Gratis uitproberen of tennissen wat voor jou is? Geef je dan op bij Anja Fikse, via anjafikse@hotmail.com. Bij vragen mag je ook bellen naar 06-30260232. Kijk ook eens op www.tenniswelsum.nl

Lees ook

Nieuwe stadsdichter Ommen gezocht!

OMMEN – Gedurende twee jaar was Viviane Rose de stadsdichter van Ommen. Eind mei loopt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.