Home / lpo maakt zich sterk voor ambtelijk medewerkers

lpo maakt zich sterk voor ambtelijk medewerkers

Medewerkers die eigen initiatief durven en mogen tonen. Minder bureaucratie en meer “eigenaarschap”. Dat is beter voor de medewerkers en ook beter voor Ommen. Dit geldt zowel voor medewerkers van de buitendienst als voor de medewerkers die straks werkzaam zijn in het gemeentehuis van Ommen.

Medewerkers moeten in Ommen weer dingen kunnen doen zonder daarvoor in 3-voud een verzoekje in te dienen in Hardenberg. Een losliggende stoeptegel, een afgebroken tak van een boom of een hoop afval die afgevoerd moet worden. Even aanpakken en afhandelen. De nieuwe ambtelijke organisatie is één van de belangrijkste speerpunten van de LPO.

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.