Home / landschap overijssel verzorgt kindermiddag in de wheem

landschap overijssel verzorgt kindermiddag in de wheem

Het voorjaar laat zich langzamerhand zien. De dagen worden langer, de vogels zingen het hoogste lied en de zon laat zich vaker zien. Het voorjaar kun je echt al waarnemen. Landschap Overijssel verzorgt daarom een middag voor kinderen van zes tot twaalf jaar, met het thema ‘Een ei hoort erbij!’, het is immers al bijna Pasen.

Om 16.30 uur eindigt deze middag en kunnen de kinderen weer worden opgehaald. De kosten bedragen 2,50 euro per kind, inclusief een beker limonade en een koekje. Aan de ouders het verzoek om hun kinderen alleen te brengen en te halen, ze zijn in goede handen. Het verzoek is wel om eerst even aan te melden bij Landschap Overijssel via 0529 – 401731 of www.landschapoverijssel.nl.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.