Home / landbouwminister carola schouten te gast in oudleusen

landbouwminister carola schouten te gast in oudleusen

De beide ChristenUnie afdelingen hebben de kans aangegrepen om voor boeren in het Vechtdal een kennismaking met de nieuwe Minister van Landbouw te organiseren. In een ‘collegetour-achtige setting’ kan het gesprek met minister Carola Schouten worden gevoerd. De minister zal iets over haar persoonlijke betrokkenheid van bij de sector vertellen en kan ingaan op de eerste maanden van haar ministerschap. De aanwezige agrariërs kunnen hun vragen aan de minister stellen.

De bijeenkomst start met een inloop vanaf 14.45 uur. Vanaf 15.15 uur start de ontmoeting met de minister, die rond 16.15 uur weer moet vertrekken. Voor de aanwezigen is er dan nog even tijd om na te praten. In principe is er een vrije inloop, maar de organisatoren willen graag weten op hoeveel mensen ze ongeveer kunnen rekenen. Daarom worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via landbouw@ommen.christenunie.nl.

Lees ook

Een feestelijk muzikaal drieluik in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – In Theater de Stoomfabriek is afgelopen dinsdag het drieluik ‘Beethoven 251 jaar’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.