Home / koninklijke onderscheiding voor rinie schunselaar henning

koninklijke onderscheiding voor rinie schunselaar henning

Mevrouw Schunselaar-Henning is jarenlang politiek actief geweest. In de gemeente Barendrecht was zij van 1 mei 1990 tot 3 september 1991 raadslid voor de VVD. Van 3 september 1991 tot 13 december 1996 was zij wethouder in deze gemeente. Voor de gemeente Ommen is zij van 11 maart 2010 tot en met 27 maart 2018 raadslid geweest voor de VVD.

Tijdens de bijzondere raadsvergadering van 27 maart jl. is, naast mevrouw Schunselaar ook afscheid genomen van de raadsleden Alice Makkinga (CDA), Wim te Velthuis (CDA), Johan Wind (CU) en Roosmarijn Wernars (D66).

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.