Home / kindermiddag voorjaarstraktatie maken in de koppel

kindermiddag voorjaarstraktatie maken in de koppel

Langzaam maar zeker wordt het voorjaar. De eerste lammetjes zijn al gezien in de weides. Laat ze daar maar lekker dartelen. Bij De Koppel gaan de kinderen lammetjes maken van heerlijke chocoladetruffels. Om op te eten of om mee naar huis te nemen. Eromheen kan ook van alles gemaakt worden. Dat vertelt Janet Bouwhuis wel.

Zij begeleidt deze zoete middag. In het voorjaar komen de dieren en planten weer tot leven. De vlinders ontwaken, de adders komen tevoorschijn en zoeken de zon op. In de wei volop lammetjes, die al meteen na de geboorte kunnen staan.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van
13.00 tot 16.00 uur. 

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.