Home / kinderboekenschrijfster bette westera op bezoek bij basisschool de kardoen

kinderboekenschrijfster bette westera op bezoek bij basisschool de kardoen

Als voorbereiding op het schrijversbezoek hadden de kinderen een aantal boeken gelezen van deze Gouden Griffel-winnaar. Daardoor wisten ze precies wat ze wilden vragen, en zo kon Bette Westera van alles vertellen over de personages in de boeken. En hoe doe je dat eigenlijk, een boek schrijven? Ze las ook een paar gedichten voor uit haar nieuwste boek. En een groepje kinderen speelde in een toneelstukje het verhaal Held op Sokken, over een ridder die bang is voor draken.

Elk voorjaar bezoeken schrijvers een groot aantal basisscholen in de gemeente Ommen. De bezoeken worden georganiseerd door de Bibliotheek, in opdracht van Stichting Kunstzinnige Vorming Ommen. De bibliotheek zorgt ook dat er boeken op de scholen zijn en ondersteunt scholen om lezen voor alle leerlingen leuk en toegankelijk te maken.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.