kinderboekenschrijfster bette westera op bezoek bij basisschool de kardoen

  Als voorbereiding op het schrijversbezoek hadden de kinderen een aantal boeken gelezen van deze Gouden Griffel-winnaar. Daardoor wisten ze precies wat ze wilden vragen, en zo kon Bette Westera van alles vertellen over de personages in de boeken. En hoe doe je dat eigenlijk, een boek schrijven? Ze las ook een paar gedichten voor uit haar nieuwste boek. En een groepje kinderen speelde in een toneelstukje het verhaal Held op Sokken, over een ridder die bang is voor draken.

  Elk voorjaar bezoeken schrijvers een groot aantal basisscholen in de gemeente Ommen. De bezoeken worden georganiseerd door de Bibliotheek, in opdracht van Stichting Kunstzinnige Vorming Ommen. De bibliotheek zorgt ook dat er boeken op de scholen zijn en ondersteunt scholen om lezen voor alle leerlingen leuk en toegankelijk te maken.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.