Home / kampioenschap eiergooien in oudleusen

kampioenschap eiergooien in oudleusen

Voor het eiergooien kunnen teams van twee werpers zich vanaf 15.00 uur melden aan het parcours in de Schaapmanstraat. Het duo dat een ongekookt ei over de grootste afstand weet over te gooien én te vangen zonder dat het breekt, wint de hoofdprijs. Er is gezellige muziek en natuurlijk alle gelegenheid voor een hapje, een drankje of gewoon een lekker hard gekookt ei. De Apres Ski-party op zaterdag 7 april begint om 20.30 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met supermarkt en catering Dirk Wennemars.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.