Home / kampioenschap eiergooien in oudleusen

kampioenschap eiergooien in oudleusen

Voor het eiergooien kunnen teams van twee werpers zich vanaf 15.00 uur melden aan het parcours in de Schaapmanstraat. Het duo dat een ongekookt ei over de grootste afstand weet over te gooien én te vangen zonder dat het breekt, wint de hoofdprijs. Er is gezellige muziek en natuurlijk alle gelegenheid voor een hapje, een drankje of gewoon een lekker hard gekookt ei. De Apres Ski-party op zaterdag 7 april begint om 20.30 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met supermarkt en catering Dirk Wennemars.

Lees ook

Het Zorgkwartier: bij de tijdse zorg onder één modern dak

OMMEN – Vanaf 2 november krijgt het jaren 80 politiebureau een tweede leven in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.