Home / jubileum jaar kwart eeuw schoolvoetbal gemeente dalfsen

jubileum jaar kwart eeuw schoolvoetbal gemeente dalfsen

Ondanks teruglopende leerlingen aantallen, strijden ook dit jaar weer 18 jongens en 19 meiden teams om die felbegeerde grootste beker in hun eigen poule. De winnaars van de jongens en meiden van de A-poules kunnen aansluitend ook hun voetbalkunsten vertonen in de volgende ronde. Ook dit jaar wordt er weer een extra prijs uitgereikt, de Fairplay Trofee. Tijdens deze jubileum editie zijn er tal van extra activiteiten. Zo is er een 4 keer 4 veld, een omhaalarena en gatenschieten.

Daarnaast zullen er ook 2 sessies van een Freestyle Voetbalshow gegeven worden. Kortom een middag met veel enthousiaste voetballers en voetbalsters, een leuke voetbalshow en natuurlijk kan een dol enthousiast publiek niet ontbreken om de kinderen aan te moedigen. De eerste wedstrijden, op Sportpark Het Gerner, zullen om 13.00 uur afgetrapt worden en het laatste fluitsignaal zal iets voor 18.00 uur klinken. De finaleavond is op vrijdagavond 13 april op het sportpark van SV Dalfsen.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Dochter in Friesland kocht een katertje van zes weken. Haar zoontje van zes wilde graag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.