Home / janine godderij neemt afscheid van de veste in ommen

janine godderij neemt afscheid van de veste in ommen

“Vertrekken bij De Veste was geen makkelijk besluit”, benoemt Janine Godderij. “In het verandertraject hebben we samen heel veel bereikt, wat onder meer werd bevestigd tijdens de visitatie van afgelopen najaar. Die groei is nog steeds gaande. Nog steeds liggen er mooie uitdagingen en had ik graag daaraan gewerkt met deze fijne mensen. Waarom dan die overstap kun je je afvragen. Enerzijds zie ik een organisatie die op de plek staat die wij 3 jaar geleden ambieerden. Door te durven loslaten en vertrouwen laag te leggen zie ik dat de mensen het zelf oppakken en waarmaken, daar hebben ze mij als gedreven bestuurder niet meer voor nodig. De Veste staat als een huis, heeft haar kwaliteit op orde, is er voor onze huurders en heeft nauw contact met haar maatschappelijke partners. Ik ben heel trots dat ik De Veste mocht begeleiden naar deze nieuwe dynamische organisatie.”

“Met de keuze voor ZOwonen, mag ik leiding gaan geven aan een goed gevestigde organisatie die zeer tevreden is met waar ze staat, maar werkt in een omgeving met weer een hele andere dynamiek.” ZOwonen is een middelgrote corporatie, actief in de Westelijke Mijnstreek, beheert 14.000 verhuureenheden en telt ongeveer 120 medewerkers Waar je in Nederland plekken hebt van groei, speelt in deze regio de krimp.

Lees ook

Gemeente Dalfsen sluit zich aan bij het netwerk Vitaal Vechtdal

DALFSEN – Vitaal Vechtdal wordt verder versterkt. Per 1 december sluit ook de gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.