inrichting middengebied nieuwleusen officieel van start

  Na de bouw van Kulturhus De Spil is, met de inrichting van de openbare ruimte, een volgende fase aangebroken in dit omvangrijke project. In het middengebied van Nieuwleusen komen Noord en Zuid-Nieuwleusen letterlijk samen en ontstaat er een bruisende kern.

  In de afgelopen periode is door Buro Mien Ruys het landschapsontwerp voor de buitenruimte in hoofdlijnen uitgewerkt. NTP neemt nu het stokje over en neemt de verdere uitwerking en de realisatie van het plan op zich. De gemeente Dalfsen heeft ervoor gekozen om dit in een zogenaamd ‘bouwteam’ te doen.

  Aan dit team nemen naast de gemeente Dalfsen ook NTP, Buro Mien Ruys en de aannemer van De Spil Jansman Bouw B.V. deel. Dit team moet ervoor zorgen dat de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd worden, de veiligheid en de bereikbaarheid op en rond de bouwplaats gewaarborgd wordt en de omgeving tijdig en correct geïnformeerd wordt. Daarnaast is een belangrijke rol weggelegd voor de coördinatie van de inhuizing van Kulturhuis De Spil en de sloop van de sporthal De Schakel.

  Planning
  De komende periode wordt gebruikt om gezamenlijk het landschapsontwerp uit te werken tot een technisch ontwerp. Rond juni wordt begonnen met de realisatie van de eerste fase van de ruimte rondom Kulturhuis De Spil. Na de sloop van sporthal De Schakel wordt het parkeerterrein gerealiseerd. De totale werkzaamheden worden naar verwachting rond maart 2019 afgerond.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.