informatieavond rondom teams fusieclub fc dalfsen

  Op maandagavond 9 april wordt een informatieavond gehouden met de focus op de organisatie rondom de teams. De informatieavond is bedoeld voor alle trainers, coördinatoren en begeleiders van dit seizoen en komend seizoen. Ook worden belangstellende ouders uitgenodigd die mogelijk iets willen doen in de begeleiding rondom een team.

  “Een vereniging wordt immers gedragen door de leden. Daarom worden alle leden betrokken bij het invullen van de verschillende vrijwilligerstaken. Dit is nodig zijn om alle voetballers de juiste, passende aandacht te geven. Voetbalinhoudelijk en ook organisatorisch moet alles op en top in orde zijn. Dat is de ambitie van het nieuwe jeugdbestuur.”

  Programma
  De aanwezigen krijgen op maandagavond 9 april een informatief programma aangeboden waarna er de mogelijkheid is tot het stellen van vragen. Dit programma start om 19.30 uur in de kantine van SV Dalfsen en de voorzitter van het jeugdbestuur, Peter Reumer, zal vertellen over de organisatie van FC Dalfsen. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.