Home / informatieavond rondom teams fusieclub fc dalfsen

informatieavond rondom teams fusieclub fc dalfsen

Op maandagavond 9 april wordt een informatieavond gehouden met de focus op de organisatie rondom de teams. De informatieavond is bedoeld voor alle trainers, coördinatoren en begeleiders van dit seizoen en komend seizoen. Ook worden belangstellende ouders uitgenodigd die mogelijk iets willen doen in de begeleiding rondom een team.

“Een vereniging wordt immers gedragen door de leden. Daarom worden alle leden betrokken bij het invullen van de verschillende vrijwilligerstaken. Dit is nodig zijn om alle voetballers de juiste, passende aandacht te geven. Voetbalinhoudelijk en ook organisatorisch moet alles op en top in orde zijn. Dat is de ambitie van het nieuwe jeugdbestuur.”

Programma
De aanwezigen krijgen op maandagavond 9 april een informatief programma aangeboden waarna er de mogelijkheid is tot het stellen van vragen. Dit programma start om 19.30 uur in de kantine van SV Dalfsen en de voorzitter van het jeugdbestuur, Peter Reumer, zal vertellen over de organisatie van FC Dalfsen. 

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen unaniem lovend over aanpak geëscaleerd feest

DALFSEN – De gemeenteraad van Dalfsen schaart zich unaniem achter de manier waarop burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.