Home / informatieavond over aanpak asbestdaken in dalfsen

informatieavond over aanpak asbestdaken in dalfsen

Per 2024 zijn asbestdaken verboden. Voor die tijd moeten al deze daken zijn vervangen. Asbest verweerdt sneller dan werd gedacht. De asbestdeeltjes die daardoor vrijkomen in de lucht kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid en het milieu. Daarom wil Bewust Wonen het inwoners graag makkelijker maken als het gaat om het vervangen van hun asbestdak. Tijdens de speciale informatieavond op 29 maart wordt daar meer over verteld.

“Het verwijderen van uw asbestdak hoeft u namelijk niet alleen te doen, dat doen we samen! Hoe? Door gezamenlijk in de wijk een ‘Kom van dat asbestdak af’-actiedag te organiseren. Al het asbest uit de wijk vervangen we dan gezamenlijk in één dag voor een mooi nieuw (duurzaam) dak. We helpen elkaar en houden de kosten daardoor laag. Wel zo duurzaam, snel en goedkoop. Zo maken we samen Dalfsen asbestdakenvrij!” aldus Bewust Wonen.

Door middel van een flyer wordt men geïnformeerd over het plan van aanpak én laat Bewust Wonen weten wat er gedaan moet worden. Opgeven voor de informatieavond kan bij bewustwonen@groengebogen.nl.

Lees ook

Berichtgeving omtrent Covid-19

DALFSEN/OMMEN – In verband met de wekelijkse verschijning van de Dalfser Courant en het Ommer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.