hulp bij regelen gemeente en waterschapsbelastingen

  De gemeente heeft de complete uitvoering van de gemeentebelastingen overgedragen aan GBLT. Het gaat hierbij niet alleen om de aanslagoplegging en de invordering, maar ook over het aanvragen van kwijtschelding en het eventueel indienen van bezwaar. Voor alle vragen met betrekking tot deze belastingaanslag kunnen inwoners contact opnemen met GBLT, via 088 – 064 55 55 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur of op www.gblt.nl. GBLT helpt u graag.

  Inloopmiddag
  Op woensdagmiddag 7 maart organiseert GBLT een inloopmiddag in het gemeentehuis van Dalfsen. Medewerkers van GBLT zijn aanwezig om inwoners te helpen bij vragen over gemeente- en/of waterschapsbelastingen en/of de nieuwe WOZ-waarde van een woning of bedrijf. Een afspraak maken kan door te bellen met GBLT via 088 – 064 55 55. Aanmelden kan tot en met maandag 5 maart 2018 17.00 uur. Meer informatie over belastingen vindt u op de achterkant van de belastingaanslag.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.