Home / hoofdtrainer van jo19 1 en voorzitter tekenen bij fc dalfsen

hoofdtrainer van jo19 1 en voorzitter tekenen bij fc dalfsen

“Weet je wat ik bijzonder vindt aan het verhaal FC Dalfsen?”, laat Marcel nog even weten: “Dat het staat voor een ‘oplossing’. Niet alleen omdat deze fusie ASC’62 / SV Dalfsen meer mogelijkheden biedt om iedereen op eigen niveau te laten spelen, maar ook omdat er in Dalfsen in oplossingen wordt gedacht met betrekking tot de samenwerking. Bij andere fusies werd / wordt vanuit problemen gedacht om elkaar niet tegen het hoofd te stoten. Zo heeft men gekozen voor de kleur groen voor FC Dalfsen, omdat het dorp zelf staat voor groen. Een mooie oplossing; deze keuze voor een kleur met een verhaal. En met een groot draagvlak! Dat bewijst ook de tijdklok die van bedrijf naar bedrijf gaat en ondertussen aftelt naar de nieuwe start. Niet alleen de (kader)spelers of vrijwilligers maar de hele Dalfserse samenleving wordt erbij betrokken. We gaan er samen voor!”
Meer informatie, ook over sponsoring FC Dalfsen: www.fcdalfsen.nl

 

Lees ook

Aangepaste collecte Diabetes Fonds vanwege corona

OMMEN – De collecteweek van het Diabetes Fonds vindt plaats van 26 t/m 31 oktober. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.