handbalsters dalfsen geplaatst voor halve finales landkampioenschap

  Met het oog op de play-off kregen lichtgeblesseerde speelsters als Ana Pavkovic, Roos van Leeuwen en Jill Kooij rust. Vooral in de eerste helft werden de bezoekers volledig overlopen. Met snelle aanvallen en goed schoten werd een 17-5 ruststand bereikt. Na de hervatting bleef Dalfsen wel geconcentreerd spelen, maar nam toch iets gas terug. Op die manier kwam de tegenstander enigszins terug. Maar het kon niet verhinderen dat Dalfsen bleef scoren en de tegenstander op dubbele cijfers zette. Eindstand 34-17.

  Nu de dames van Morrenhof -Jansen Dalfsen zich officieel hebben geplaatst voor de halve finales om het Landskampioenschap, worden er tussen 15 maart en 7 april geen officiële wedstrijden gespeeld. Dat is natuurlijk ongelukkig en slecht voor het ritme van de dames. Gelukkig zijn de  buren van Klink Nijland Kwiek Raalte bereid gevonden om op donderdag 29 maart als sparringpartner te fungeren. De wedstrijd begint om 20.00 uur in de Trefkoele+ in Dalfsen. De toegang is gratis.

  Daarnaast zijn nog een tweetal oefenwedstrijden gepland. Dinsdagavond 3 april spelen de dames tegen BVB Dortmund. Die wedstrijd zal in de trainingshal van BVB Dortmund worden afgewerkt. De halve finale om de landstitel zal worden gespeeld over twee wedstrijden. Dalfsen speelt op 7 of 8 april eerst uit en een week later thuis.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.