gemeente dalfsen stelt 15 000 euro beschikbaar in kansenpot

  De gemeente heeft voorwaarden/toetsingscriteria vastgesteld waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit de kansenpot. Aanvragen moeten voor 1 april ingediend worden en het college besluit voor 1 mei welke organisatie/vereniging in aanmerking komt voor een bijdrage. Er kan éénmalig een maximale bijdrage verleend worden van 50% van de projectkosten/activiteitenkosten met een maximum van 2.500 euro. De gemeente neemt de aanvraag in behandeling wanneer deze compleet is ingeleverd.

  Bezoek de website van de gemeente Dalfsen voor meer informatie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.