Home / fysiotherapie nieuwleusen balkbrug verder als fysio vechtdal

fysiotherapie nieuwleusen balkbrug verder als fysio vechtdal

Peter Dam, uit het bankwezen afkomstig, besloot tijdens de kredietcrisis een carrièreswitch te maken en de deeltijdstudie Fysiotherapie te volgen. Na succesvolle afronding van de studie kwam hij met Pim van Es in contact en in september 2015 startte hij de maatschap in Nieuwleusen. Aangezien de wens van een eigen praktijk runnen al langer bij hem aanwezig was, is hij met de heren in gesprek gegaan en werd begin dit jaar overeenstemming bereikt.

Peter Dam heeft ruim twee jaar kunnen ervaren hoe de praktijk en het team fysiotherapeuten zich ontwikkelde. Vanuit die ervaring wil hij met het huidige team de praktijk naar een volgend level brengen, waarbij kwaliteit van de zorg en het persoonlijk contact met de patiënt centraal blijven staan. Naast de algemene fysiotherapie wil Peter de aanwezige specialismen, te weten sport-, manuele, psychosomatische, geriatrische en kinderfysiotherapie, meer voor het voetlicht brengen in het Vechtdal.

Naast de fysiotherapie verzorgt de praktijk tevens fitness onder begeleiding van een therapeut. Dit zal in de vorm van Gerofitness en Medische fitness worden aangeboden, voor alle leeftijden. “We gaan met ons team op dezelfde voet verder, waarbij we de nieuwe naam Fysio Vechtdal, met zijn fysiofocus en specialismen, graag presenteren en toelichten aan de inwoners van het Vechtdal”, aldus Peter Dam, die uitkijkt naar deze nieuwe uitdaging, waarbij hij ook zijn werkervaring uit het verleden goed kan gebruiken.

Lees ook

Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De jeugdvoetbalopleiding van S.V. Nieuwleusen houdt tijdens de voorjaarsvakantie de jeugdvoetbaldagen. Deze vinden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.