Home / fotowedstrijd voor kinderen rond thema westermolen

fotowedstrijd voor kinderen rond thema westermolen

Heb je zin om met deze fotowedstrijd mee te doen, dan kun je de aanmelding tot en met 31 maart sturen naar: psdfotografie@gmail.com. In het e-mailbericht moet je vermelden: voornaam, achternaam en geboortedatum. Het verzoek is om ook door te geven of je de foto’s met een echte camera of met een telefoon gaat maken.

De ingestuurde foto’s worden beoordeeld door een jury en de drie mooiste foto’s krijgen een prijs. Tijdens de molenexpositie – van 24 augustus tot en met 2 oktober in het gemeentehuis – zullen foto’s van de wedstrijd tentoongesteld worden.

Op woensdagmiddag 25 april krijgen de deelnemers uitleg/aanwijzingen over fotografie waarbij hun ideeën en creativiteit gestimuleerd worden. Zij krijgen dan gelegenheid om onder begeleiding foto’s in en rondom de molen te maken. In de eerste week van april krijgen de deelnemers via e-mail uitgebreide informatie.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (3)

OMMEN – Dit jaar is het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de eerste …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.