fotowedstrijd voor kinderen rond thema westermolen

  Heb je zin om met deze fotowedstrijd mee te doen, dan kun je de aanmelding tot en met 31 maart sturen naar: psdfotografie@gmail.com. In het e-mailbericht moet je vermelden: voornaam, achternaam en geboortedatum. Het verzoek is om ook door te geven of je de foto’s met een echte camera of met een telefoon gaat maken.

  De ingestuurde foto’s worden beoordeeld door een jury en de drie mooiste foto’s krijgen een prijs. Tijdens de molenexpositie – van 24 augustus tot en met 2 oktober in het gemeentehuis – zullen foto’s van de wedstrijd tentoongesteld worden.

  Op woensdagmiddag 25 april krijgen de deelnemers uitleg/aanwijzingen over fotografie waarbij hun ideeën en creativiteit gestimuleerd worden. Zij krijgen dan gelegenheid om onder begeleiding foto’s in en rondom de molen te maken. In de eerste week van april krijgen de deelnemers via e-mail uitgebreide informatie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.