Home / flash nieuwleusen tovert sporthal de schakel om tijdens jubileumweek

flash nieuwleusen tovert sporthal de schakel om tijdens jubileumweek

Een unieke gebeurtenis in de lange geschiedenis van zowel Flash als van de Schakel, 140 m³ zand in hal 2 van de sporthal. Zoals een uitspraak luidt die te lezen is op volleybal.nl: “Beachvolleybal is allang niet meer alleen een strandsport. De sport komt misschien wel het best tot zijn recht op spectaculaire locaties”. De jubileumcommissie is druk bezig om het programma van de jubileumweek definitief rond te krijgen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om in die week het indoor strand van Nieuwleusen te bewonderen.

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.