flash nieuwleusen brainstormt over toekomst

  De eerste sessie was met de A-, B- en C-jeugdleden. Er werd begonnen met enkele ‘Mee eens/mee oneens’-stellingen en daarna kon de jeugd haar ideeën/opmerkingen over allerlei andere, door het bestuur, geformuleerde stellingen uiten.

  Na de jeugd sessie waren de senioren van Flash aan de beurt. Ook bij deze groep had het bestuur diverse stellingen geformuleerd, zoals bijvoorbeeld: ‘Welke droom gaan we voor Flash waarmaken in de Spil?’ ‘Een plek waar ieder Flash-lid en supporter zich thuis voelt’, was een van de antwoorden. Deze reactie was een mooie afsluiter van een zeer goed bezochte en succesvolle avond voor Flash.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.