Home / flash nieuwleusen brainstormt over toekomst

flash nieuwleusen brainstormt over toekomst

De eerste sessie was met de A-, B- en C-jeugdleden. Er werd begonnen met enkele ‘Mee eens/mee oneens’-stellingen en daarna kon de jeugd haar ideeën/opmerkingen over allerlei andere, door het bestuur, geformuleerde stellingen uiten.

Na de jeugd sessie waren de senioren van Flash aan de beurt. Ook bij deze groep had het bestuur diverse stellingen geformuleerd, zoals bijvoorbeeld: ‘Welke droom gaan we voor Flash waarmaken in de Spil?’ ‘Een plek waar ieder Flash-lid en supporter zich thuis voelt’, was een van de antwoorden. Deze reactie was een mooie afsluiter van een zeer goed bezochte en succesvolle avond voor Flash.

Lees ook

Baalderborg Groep en Taxi Witteveen dichtbij akkoord cliëntenvervoer

REGIO – De Baalderborg Groep en taxi Witteveen zijn voornemens om een overeenkomst te sluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.