Home / filmavond pkn ommen over kruisiging

filmavond pkn ommen over kruisiging

Deze Amerikaanse productie uit 2016, onder regie van Kevin Reynolds, vertelt het Bijbelverhaal van Jezus’ kruisiging en opstanding gezien door de ogen van de ongelovige Romeinse tribunus Clavius en zijn assistent Lucius. Na afloop is er de mogelijkheid om over de inhoud van de film nog even na te praten onder leiding van ds. Hazeleger. De film begint om 19.30. De toegang is gratis. U kunt zich voor deze avond opgeven bij ds. Hazeleger via dshazeleger@pkn-ommen.nl.

Lees ook

Digitale vragenuurtjes bij de bibliotheek

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De komende weken vinden er geen activiteiten plaats in de bibliotheken. Wel zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.