Home / fietsvaardigheidstraining voor senioren

fietsvaardigheidstraining voor senioren

De training bestaat uit een uur theorie over: hoe ga je om met zo’n fiets, de verkeersregels, de eventuele gevaren, e.d. Daarna worden er enkele oefeningen gedaan op een afgesloten parcours. Ook als u nog geen elektrische fiets heeft, maar overweegt er een aan te schaffen dan kan deze instructiebijeenkomst voor u van belang zijn. De aanvangstijd(en) en locatie(s) zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen en zullen tijdig aan de deelnemers bekend worden gemaakt. Bij voldoende animo zal er op locaties in Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen een training worden georganiseerd.

Deelname is gratis. In verband met de organisatie is aanmelding vooraf noodzakelijk bij Johan Holsappel: bij voorkeur per e-mail johan.holsappel@hotmail.nl met vermelding van naam, adres, tel. en e-mailadres of via 06-29000815. Vermeld in welke plaats u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u meer informatie.

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.