Home / feestelijke her opening van kapsalon ladies only

feestelijke her opening van kapsalon ladies only

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in de kapsalon, is de overname een nieuwe uitdaging in de carrière van Sabine Jansen. Judith de Ridder gaat, na 9 jaar de salon te hebben gerund, zich volledig focussen op haar andere bedrijf Colourlab Image Training & Advies.

Het team (zie foto), service en kwaliteit van de kapsalon blijven zoals de klanten gewend zijn. ‘De openingstijden zijn alleen wat aangepast: de koopavonden zijn op de dinsdag en donderdagavond. Tevens zijn we doordeweeks geopend vanaf 9.00 uur.’ Aldus eigenaresse Sabine Jansen. ‘Verder blijven we werken aan onze kwaliteit door naar veel inspirerende trainingen te gaan. Ontwikkeling zorgt ervoor dat je vernieuwend en onderscheidend blijft. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging, het is een mooie kans dat ik deze salon over kan nemen.’

De opening was een groot succes en werd druk bezocht. Sabine en haar team willen iedereen bedanken die aanwezig was.
Voor meer informatie kijk op onze site: www.ladiesonlyommen.nl 

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.