Home / expositie nicky goldsteen in de carrousel

expositie nicky goldsteen in de carrousel

Nicky vertelt: “In Enschede studeer ik aan AKI ArtEZ, kunstacademie, waar ik mij richt op het schilderen. Tekenen en schilderen deed ik als kind al, zoals bijna elk kind waarschijnlijk doet. Alleen ben ik daar nooit mee opgehouden. Voor mij is schilderen gewoon spelen met verf!

Vaak zijn mijn onderwerpen de cultuur van deze streek en, bovenal, de natuur. Ook verhalen en symbolen van oude mythes en gebruiken interesseren mij. Als ik schilder dan gebruik ik ‘grote gebaren’ en de structuren die mogelijk zijn met verf. Soms gaat een schilderij dan zowat alleen over verf en de manier hoe het is aangebracht.”

Lees ook

Gift SVD kerstbomenactie voor Hospice Dalfsen

DALFSEN – Net als voorgaande jaren werd Hospice ‘t Huis De Pastorie in Dalfsen aangenaam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.