echtpaar jan massier en jannie bouwer 65 jaar samen

  Jan werd geboren in Diepenveen. Na de lagere school volgde hij de LTS en enkele jaren de Mulo. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als automonteur werkte hij het grootste gedeelte van zijn werkzame leven in het familiebedrijf Molen Massier in Nieuwleusen. “Mijn opa is daar begonnen”, zegt Jan. Nu zit onze zoon als vierde generatie op het bedrijf. Daar zijn we best wel een beetje trots op.” De grootste hobby van Jan was de schietsport. Hij was jarenlang lid van de plaatselijke vereniging, hij jaagde graag en mocht graag op kleiduiven schieten.

  Jannie, geboren in Nieuwleusen, ging na de lagere school naar de huishoudschool en de modevakschool in Dedemsvaart. Zij naaide veel voor onder andere de kinderen en kleinkinderen. Het echtpaar woont al bijna hun hele leven bij de molen. De gezondheid van beide is nog redelijk goed. Jannie heeft wel net een heupoperatie en enkele maanden revalidatie achter de rug. Ze kwam afgelopen maandag weer thuis en het gaat goed.

  Samen mochten ze ook graag op vakantie gegaan. Ze zijn onder meer acht keer naar kennissen in Canada geweest. Daarnaast gingen ze in Nederland er vaak op uit. “We huurden meestal een huisje’, zegt Jannie. Samen genieten ze ook enorm van hun favoriete muziek.  Het echtpaar kreeg vijf kinderen; een dochter en vier zoons. Ze hebben twaalf kleinkinderen en inmiddels vijf achterkleinkinderen.

  Burgemeester Han Noten kwam maandag met een bloemetje en feliciteerde het briljanten paar, namens de gemeente Dalfsen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.