Home / dltc gerner organiseert tiebreak toernooi voor heren

dltc gerner organiseert tiebreak toernooi voor heren

De avond begint om 19.00 uur. Om 19.15 uur wordt er een korte uitleg gegeven hoe de avond er uit gaat zien. Halverwege is er een kleine pauze. Het programma eindigt om 22.00 uur met een bitterbal van de sponsor. Opgave kan zowel met partner als individueel. Er kunnen in totaal 12 koppels deelnemen en de commissie zorgt voor de indeling.

Aanmelden voor het toernooi graag voor 16 maart naar: flipvanleeuwen@hotmail.com. Let op: vol is vol (de toelating tot het toernooi is op binnen komen van aanmelding). Bij einde-inschrijving krijgt men een bevestiging van wel/geen acceptatie deelname.

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.