Home / deelnemers gezocht voor folkloristische optocht tijdens koningsdag ommen

deelnemers gezocht voor folkloristische optocht tijdens koningsdag ommen

In 2017 heeft de Oranjevereniging de Cultuurprijs mogen ontvangen voor de Folkloristische optocht op Koningsdag, de vereniging wil deze optocht dan ook graag in stand houden en vraagt hiervoor de medewerking van de Ommer bevolking. Bezoekers aan de optocht op Koningsdag komen uit de wijde regio van Ommen, dus is het van belang dat de optocht een mooie lengte heeft.

En wat ook een prettige bijkomstigheid is, er kan ook een leuk (geld)prijsje gewonnen worden! Enthousiasme gewekt?  Een inschrijfformulier is te vinden op de site www.oranjeverenigingommen.nl. Opgave mag ook via oranjeverenigingommen@outlook.com. Voor deelname aan de lampionnen- en versierde fietsen- en karrenoptocht is aanmelding niet nodig.

Lees ook

4D-makelaar ook in 2021 actief voor het Vechtdal

REGIO – Ook in 2021 zijn 4D-makelaars actief in iedere regio van Overijssel. Karola Schröder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.