Home / dalmsholter toneelclub weer op de planken

dalmsholter toneelclub weer op de planken

De cast neemt de bezoekers mee naar de werkkamer van baron Eduard en barones Jacoba. De barones heeft een oproep geplaatst voor nieuw personeel. De vrijgezelle sollicitanten Jannes en Geesie worden beide aangenomen maar de barones denkt dat ze een echtpaar zijn. Dat gegeven zorgt voor verwarringen. Beiden wringen zich in allerlei bochten om de barones in de waan te laten. Ze hebben ook nog eens de handen vol aan de barones die kunst verzamelt en de baron die geregeld in de bonen is. Zoals het in een toneelstuk gaat levert deze situatie veel komische taferelen op.

De uitvoeringen zijn op vrijdag 16 maart, vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart aanstaande om 20.00 uur bij de Vechtdalkok in Dalmsholte. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek kunt u kaartjes reserveren via telefoonnummer: 0572-372552 ( tussen 18.00 – 19.00 uur) of via het e-mail adres: toneeldalmsholte@gmail.com. Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop gedaan.

Lees ook

Voedselactie Stichting Oekraïne

NIEUWLEUSEN – Ieder jaar in oktober houdt de stichting Oekraïne een collecte voor de aanschaf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.