clinic bewust hardlopen bij aco van elderen

  Bewust hardlopen is gericht op ontspannen lopen met minder belasting. In de clinic wordt in acht lessen gewerkt aan het individueel optimaliseren van de loophouding en beweging. Houdingsoefeningen worden vertaald naar loopbeweging, wat de individuele loopstijl ten goede komt.

  Er wordt verschillende malen gebruik gemaakt van videoanalyse, waarbij de aandachtspunten en vorderingen duidelijk geïllustreerd worden. Naast de looptechnische aspecten komen de rol van mentale focus, het belang van herstel, ademhaling, oefeningen ter bevorderingen van de rompstabiliteit en schoenkeuze aanbod. De clinic is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren loper en is voor iedereen toegankelijk.

  De cursusavonden duren van 19.30 tot 21.00 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Henk Weteringe via henk.weteringe@outlook.com of 06-40536089.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.