cda dalfsen wil led lampen voor voedselbank

  “Tijdens het duurzaamheidsdebat van de Duurzame Dorpen kwam aan de orde dat bij steeds meer gezinnen de kosten voor gas, water en elektra een te groot deel van de inkomsten opslokt. Door het beschikbaar stellen van LED-lampen willen we mensen een steuntje in de rug geven om besparing te kunnen realiseren.”

  Ramerman gaat verder: “het zou mooi zijn als de gemeente LED-lampen beschikbaar zou stellen aan deze groep inwoners. Daar hebben ze maandelijks voordeel van. We gaan hier werk van maken. Dit is een mooi concreet voorbeeld hoe we armoede bij de bron willen aanpakken.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.