Home / cda dalfsen wil led lampen voor voedselbank

cda dalfsen wil led lampen voor voedselbank

“Tijdens het duurzaamheidsdebat van de Duurzame Dorpen kwam aan de orde dat bij steeds meer gezinnen de kosten voor gas, water en elektra een te groot deel van de inkomsten opslokt. Door het beschikbaar stellen van LED-lampen willen we mensen een steuntje in de rug geven om besparing te kunnen realiseren.”

Ramerman gaat verder: “het zou mooi zijn als de gemeente LED-lampen beschikbaar zou stellen aan deze groep inwoners. Daar hebben ze maandelijks voordeel van. We gaan hier werk van maken. Dit is een mooi concreet voorbeeld hoe we armoede bij de bron willen aanpakken.”

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.