Home / cda dalfsen tijdens nl doet in hoonhorst

cda dalfsen tijdens nl doet in hoonhorst

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligers actie NLDoet op vrijdag 9 maart hebben deze CDA leden de handen uit de mouwen gestoken. Er zijn twee volières afgebroken, zodat hier een mooi terras aangelegd kan worden waar de deelnemers van de Damhoeve zomers gezellig bij elkaar kunnen zitten.

Waarom de handen uit de mouwen voor de Damhoeve? “De zorgboerderij houdt de deelnemers actief, biedt een zinvolle dagbesteding en is van groot maatschappelijk belang. Deze vorm van ondernemen past uitstekend bij het verkiezingsprogramma van het CDA dat streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen, ongeacht leeftijd en eventuele beperkingen”, zegt Marjan Elshof. Jeroen Meijerink voegt er aan toe: “Maatschappelijke betrokkenheid en sociale verbondenheid, zijn voor mij en voor het CDA belangrijke pijlers en komen komen samen bij zorgboerderij de Damhoeve”!

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.