cbs de zaaier op engelse toer

  De opening is ’s morgens om 8.30 uur op het schoolplein met het programma Body and Brain. Na de kleine ochtendpauze om 10.00 uur heeft iedere groep zijn eigen High tea, waarbij de ouders allerlei lekkere dingen hebben gebakken, zoals clotted creams, scones, brownies, petit four, muffins, sandwiches en wraps.

  Tijdens het project leren de groepen een Engels lied en tijdens het bewegingsonderwijs wordt aandacht geschonken aan typische Engelse sporten, zoals rugby en cricket. In de grote hal van de school zal het thema ‘I like the flowers’ zichtbaar worden gemaakt. Tevens wordt de schoolbibliotheek uitgebreid met Engelstalige boeken, varierend van prentenboek tot jeugdboeken.

  De afsluiting is donderdag 22 maart van 17.00 tot 19.00 uur. Elke groep zal dan op het plein voor de school een optreden verzorgen, met onder andere zang, voordracht en toneel. In de school kunnen ouders en belangstellenden de groepen bezoeken en kijken wat er zoal is gemaakt is rond het thema.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.