Home / c b s de zaaier uit nieuwleusen showt resultaat van engels project

c b s de zaaier uit nieuwleusen showt resultaat van engels project

Op maandag 12 maart startte het project met een heuse ‘high tea’ waarbij ouders allerlei lekkere dingen hadden gebakken, zoals clotted creams, scones, brownies, petit four, muffins, sandwiches en wraps.

Tijdens het project hadden alle groepen een Engels lied aangeleerd. De presentaties hiervan vonden plaats op een groot podium op een vrachtwagen. Tijdens het bewegingsonderwijs werd er aandacht geschonken aan typische Engelse sporten, zoals rugby en cricket. In een aantal groepen waren eigen gemaakte spellen te spelen als memory en domino met Engelse woorden.

Bij de kleuters waren met blokken beroemde Engelse bouwwerken verrezen, placemats getekend van Engelse woorden met plaatjes en lekkere cupcakes van papier en een reusachtige dubbeldekker van karton gemaakt.

Er waren presentaties te zien van verschillende Engelstalige landen. De oudste leerlingen van school hadden een realistisch uitvoering gemaakt van ‘London by night’, waarbij de Tower Bridge, Buckingham Palace en de Big Ben waren nagebouwd. Er werd nog een toneelstuk opgevoerd onder de titel ‘James Blond’. In de schoolbibliotheek konden Engelstalige prentenboeken en jeugdboeken van beroemde Engelse schrijvers en tekenaars worden gelezen.

De projectcommissie kijkt terug op een geslaagd project.

 

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.