boeiende avond met wim schippers over verantwoord boeren en verantwoord eten

  Schippers richt zich in de eerste plaats op mensen die in en rond de landbouw werkzaam zijn, maar zijn boodschap daagt in feite ieder uit tot bezinning op eigen positie en verantwoordelijkheid. Hoe kunnen we het boeren in onze omgeving mogelijk maken om binnen gezonde grenzen te werken?

  Na een studie landinrichting en twintig jaar landelijke ervaring in de natuur- en landschapszorg, volgde voor Wim Schippers het pionierswerk van de omvorming van de familieboerderij.
  Anno nu is de Buytenhof van Rhoon een bloeiend boerenbedrijf, waar inmiddels de volgende generatie is aangetreden. In 2012 werd de boerderij verkozen tot meest toonaangevend multifunctioneel boerenbedrijf van ons land.

  Na de boerderijperiode stelde Wim Schippers bedrijfsplannen op voor het Buitenland van Rhoon bij Rotterdam, met historische kansen voor stadsgericht boeren binnen coöperatief verband.
  Momenteel werkt hij aan het gebruiksplan voor een biologische zoogkoeienhouderij in het beekdallandschap van NO-Twente. Naast zijn werk als auteur en adviseur is Schippers tegenwoordig een kleine boer in de Betuwe.
  De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.