Home / bloemenactie van scouting dalfsen

bloemenactie van scouting dalfsen

Naast de keuze van perkplanten, geraniums en fuchsia’s kunt u dit jaar voor het eerst ook kiezen voor hangplanten. Uw steun kunnen we ook dit jaar goed gebruiken. De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw materiaal. Kopers kunnen hun bloemen op zaterdag 12 mei verwachten. Dit is de dag voor Moederdag.

Scouting staat voor uitdaging. Bij de scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. Er zijn in Nederland verschillende soorten scouting: landscouting, waterscouting en luchtscouting.

In Dalfsen is er landscouting gevestigd aan de Gerner Es 7b. Binnen de scoutinggroep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn: 7 tot 11 jaar, 11 tot 15 jaar, 15 tot 18 jaar en 18 tot 21 jaar. Ouder dan 21 jaar? Ook dan biedt scouting uitdaging. Wij kijken uit naar nieuwe leiding! Interesse? Neemt u dan vooral contact op via info@scoutingdalfsen.nl

Lees ook

PvdA Ommen, klaar voor de toekomst

OMMEN – Het verkiezingsprogramma is klaar, de kandidaten zijn bekend: PvdA Ommen is klaar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.