Home / bescheidenheid siert de vos

bescheidenheid siert de vos

De supportersvereniging OZC had de organisatie van de avond in handen maar veel hoefde er niet te gebeuren nadat de spreker van dienst eenmaal op zijn plek zat. Van Herman Kuiphof tot Frank Snoeks, van Koos Postema tot Kees Jansma, van Cruijff tot Gullit tot van der Vaart en natuurlijk van Sevilla, via Madrid naar Barcelona. Sierd nam zijn publiek in twee delen mee op een reis door zijn leven.

Het publiek hing aan zijn lippen wanneer het ging over de reportages voor VI maar schakelde net zo makkelijk over naar de schans van Sankt Moritz en de Eiffeltoren in Parijs. Sierd de Vos is een vat vol verhalen en weet dit te combineren met een heerlijke dosis (voetbal)humor. Er bleven nauwelijks vragen over nadat de commentator ruim de tijd had genomen om het publiek te vermaken. Ver na de bedachte eindtijd ging het publiek dan ook met een goed gevoel en een lach op het gelaat naar huis en reed de Vos de nacht in, op weg naar nieuwe verhalen.

Lees ook

DLTC legt de laatste hand aan groenste sportclub van Overijssel

DALFSEN – Tennisclub DLTC in Dalfsen werd vorig jaar juli uitgeroepen tot groenste sportclub van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.