Home / balkbrug duikelt uit top 4e na verlies tegen veno

balkbrug duikelt uit top 4e na verlies tegen veno

Oppassen geblazen voor het tandem Guido Wind en Lars de Boer, bijgenaamd De Schoffel. Een tweede naam die niet zozeer duidt op een gepolijste manier van voetballen, als wel op de drang om te scoren en absolute overgave binnen de lijnen. Wind en De Boer zijn ook de namen die op De Balk het verschil maakten. “Het zijn slimme, ervaren voetballers en eerlijk is eerlijk, ze hebben verdiend gewonnen.”

De snelle Jod Zomerman profiteert al voor rust als doelman Joey Overes de bal niet kan klemmen. Na de thee pikt De Boer zijn bijna wekelijkse treffer mee. Vanuit de counter weet Overes de doelpoging van Stefan Vis in eerste instantie te verijdelen, maar ‘De Schoffel’ ontfermt zich maar wat graag over de herkansing. “We kwamen te laat op 1-2 om er nog een wedstrijd van te maken”, stelde Runherd teleurgesteld vast. Met het eind van de wedstrijd in zicht eisen de uitblinkers aan de zijde van de thuisclub de troostprijs op. Wouter Scholte kruipt in de rol van voorbereider, Sander Runhart mag het karwei afmaken.

Stand 4E: Oldeholtpade 14-33, Veno 13-26, De Blesse 14-26, Steenwijk 13-25, Balkbrug 14-22, Ruinen 12-21, Wacker 14-21, Steenwijkerwold 16-21, Pesse 12-20, Oranje Zwart 15-19, Old Forward 14-15, Kraggenburg 15-12, BEW 13-11 en RKO 17-10.

 

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.