Home / 180 meter aan zomerse kleuren in ommen

180 meter aan zomerse kleuren in ommen

De modeshow heeft inmiddels al een behoorlijke traditie opgebouwd door de jaren heen. Inwoners van Ommen en omstreken ontmoeten of spreken met elkaar af om de nieuwste mode te gaan bekijken. Voorafgaande jaren vond de show plaats op een podium op het Kerkplein. Dit jaar gaat het anders. Er zal 180 meter lange loper worden gelegd rondom de Hervormde Kerk op het Kerkplein. Oftewel ‘Het rondje mode om de kerk’, vertellen Jenneke Veurink van Quattro store en Stephanie Bruin van Shoes by Stef vol enthousiasme. Het is best spannend, want 180 meter catwalk is best wel veel. Langs de loper zullen stoelen staan en alle winkels hebben een lekker hapje en drankje klaar staan.

Er zullen verschillende modellen van 17 verschillende Ommer winkels de laatste trends showen op gebied van fashion, schoenen, styling, haar en make-up. De winkels die mee doen hebben met elkaar een hand-out gemaakt, waar iedereen hun trends en musthaves kunnen laten zien. Het trendboekje mag iedereen meenemen naar huis, zodat ze thuis op de bank nog eens kunnen na lezen wat ze in de show hebben gezien. De shows zijn om 13:30, 14:30 en 15:30 uur.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.