Home / yvonne meijer uit witharen op medaillejacht bij nk masters

yvonne meijer uit witharen op medaillejacht bij nk masters

Tekst: Willem Lampe

Yvonne kwam uit op haar favoriete onderdelen, de 3000 en de 800 meter. Vrijdag moest de atlete uit Witharen op de 3000 meter in laatste drie rondes door verzuring de hoop op de eerste plaats laten varen. Toch was de supersnelle 10.46.59 minuten genoeg voor een plaats op het ereschavot, de tweede stek en een zilveren medaille. Zaterdag werd de kroon op het werk gezet. Goud! Een eerste plaats op de 800 meter in een rappe 2.27.02 minuten, een tijd waarmee ze de concurrentie aan flarden liep.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.