Home / workshop vrij willig werk in ommen

workshop vrij willig werk in ommen

Binnen de gemeente Ommen zijn heel veel vrijwilligers in verschillende organisaties en verenigingen actief. Tijdens een Vrijwilligerscafé in mei 2017 bleek dat er ondanks de verschillen ook veel overeenkomsten zijn. Veel vrijwilligers hebben tijdens hun vrijwilligerswerk te maken (gehad) met lastige situaties op het gebied van grenzen stellen, omgaan met lastige mensen, EHBO en Veiligheid en omgaan met privacygevoelige informatie.

Tijdens deze avond biedt het Vrijwilligerssteunpunt de vrijwilligers de kans om op een leuke manier ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaars oplossingen. Enthousiast geworden? Meld je dan vóór woensdag 1 maart 2018 aan via mailadres: vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.