Home / workshop programmeren met ozobot

workshop programmeren met ozobot

Dat kan eenvoudig met papier en stift maar ook met een programma op de computer of met games op de iPad. Ozobot is op verschillende manieren te gebruiken. Hij kan lijnen volgen en kleuren ‘waarnemen’: Als Ozobot over zo’n gekleurde streepjescode rijdt, voert hij de ingebouwde instructie uit: bv. rijden in turbo-snelheid, afslaan, een pirouette draaien. Nog een niveau pittiger wordt het als je Ozobot echt zelf gaat programmeren met de app. De mediacoaches werken met leskaarten vol leuke en uitdagende opdrachten. De workshop is geschikt voor kinderen uit groep 5 t/m 8 en kost 3 euro p.p.

Maandag 26 februari in Bibliotheek Dalfsen, woensdag 28 februari in Bibliotheek Nieuwleusen, woensdag 7 maart in Bibliotheek Lemelerveld, woensdag 14 maart in Bibliotheek Oudleusen, woensdag 28 maart in Anjerpunt Hoonhorst Groep 5/6 van 14.00-15.00 uur ,groep 7/8 van 15.15-16.15 uur. Graag aanmelden via n.korenblik@bibliotheekdalfsen.nl

 

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.