vv avereest ontvangt vv bruchterveld voor subtopper

  Avereest is 2018 zeer goed begonnen. Er werden negen punten gehaald uit drie wedstrijden, hierin werd twaalf keer gescoord en tevens hoefde VVA geen één tegentreffer te incasseren. Wel mag gezegd worden dat de tegenstanders de nummer laatst, één-na-laatst en de nummer acht op de ranglijst waren. Toch blijft het een prima prestatie om ook tegen de ‘minder moeilijke’ tegenstanders met deze cijfers de volle buit te halen.

  Jurgen Visscher staat nog steeds tweede op de topscoorderslijst met zestien goals. Yorick Bonen is met veertien goals gestegen naar de derde plek. Avereest heeft inmiddels een fraai doelsaldo: 34 voor en 13 tegen. Deze cijfers en de tweede plek op de ranglijst zijn mooi, maar er is nog een behoorlijk gat naar koploper PH. PH heeft al zijn elf wedstrijden gewonnen en heeft een doelsaldo maar liefst: 84-10.

  Vorige week zaterdag speelde Avereest ook thuis en boekte een zakelijke overwinning op Daarlerveen (5-0). Vanaf komende zaterdag heeft Avereest een zwaarder programma: een thuiswedstrijd tegen Bruchterveld (nummer vier), een uitwedstrijd tegen Rijssen Vooruit uit (nummer zes) en een bezoek aan DKB (nummer drie).

  De tegenstander van zaterdagmiddag, VV Bruchterveld, heeft drie punten minder dan Avereest en qua doelsaldo scheelt het tien goals. Bruchterveld verloor eind januari met 2-0 in De Krim van DKB, maar haalde vorige week uit met een oorwassing op De Blauwwitters. In Bruchterveld werd het maar liefst 9-0.

  Dit seizoen hebben de teams van komende zaterdag de degens nog niet eerder gekruist. Vorig seizoen bleef in Bruchterveld de stand steken op 0-0 en in Balkbrug gingen de gasten met de drie punten aan de haal. In een matige wedstrijd wist Bruchterveld toen zakelijk met 0-2 te winnen. Deze zaterdag gaat de selectie van Stef Lamberink er vol voor om ditmaal wel de drie punten aan De Balk te houden.

  De wedstrijd VV Avereest – VV Bruchterveld begint om half drie op Sportpark De Balk in Balkbrug.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.