vrijwilligersevenement in ommen

  Het jaarlijkse vrijwilligersevenement van de gemeente Ommen trekt al jaren achtereen volle zalen. Dit jaar maken de Pauwergirls hun opwachting op het podium in theater de Carrousel. Drie avonden achtereen vermaken zij het publiek met een programma vol muziek en theater met liedjes van de jaren ’40 tot nu.

  Aanmelden
  Vrijwilligers uit Ommen kunnen zich aanmelden via de organisatie waarvoor zij vrijwilligerswerk doen. De organisatie kan dan voor 25 maart  een kaart aanvragen door het aanvraagformulier op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl in te vullen en dit te mailen naar vrijwilligersteunpunt@ommen.nl.

  Kaarten kunnen worden opgehaald door een lid van het bestuur of een vertegenwoordiger van het bestuur op woensdag 4 april 2018 tussen 15.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis Ommen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.