Home / vov organiseert muzikale avond

vov organiseert muzikale avond

BandM is een band die bestaat uit zes muzikanten. De bandleden zijn lang actief binnen de Nederlandse muziekscene en hebben hun eigen muzikale achtergrond en ervaringen. Deze ervaringen van blues, pop en rock smelten samen in BandM. De band beperkt zich niet alleen tot de blues. Dit is zeker de basis, maar uitstapjes naar andere stijlen worden niet geschuwd.

BBQ
Rond de klok van 23:00 zal de VOV alle aanwezigen trakteren op een broodje hamburger of braadworst. Het vlees is afkomstig van het Vechtdalrund. De VOV-koks Gerrit en Jan zullen deze gerechten ter plekke bereiden op de BBQ.

De VOV bijeenkomst is op vrijdag 16 maart en begint om 21.00. De toegang is gratis.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (3)

OMMEN – Dit jaar is het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de eerste …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.